Advies voor Particulieren


      
        Het grootste deel van het jaar zitten we in ons huis. Daarom is het heel belangrijk dat we ons prettig en echt thuis voelen in ons
eigen huis.  Want bewust of onbewust voelt iedereen zich beter in
een mooie omgeving. Juist daarom is het zo van belang om in huis je eigen sfeer, gezelligheid en rustpunt te hebben. Ook voor een gezin met kleine kinderen. Het is helemaal niet nodig om te wachten tot ze groter zijn en dat komt het woongenot ook niet ten goede. 

Een standaard woonstijl bestaat niet. Een interieur moet bij u passen. Mooie en verrassende combinaties geven een invulling aan uw woonwensen. 

Een goede basis is van groot belang. Met de basis bedoelen wij de vloer, de wanden en het plafond.  Accessoires en mooie combinaties zorgen ervoor dat het interieur helemaal af is     
Een geheel of gedeeltelijk nieuw interieur. Een nieuwe woning of een verbouwing. Wij helpen u graag om samen met u tot een verbluffend resultaat te komen en maken voor u een opzet van de mogelijkheden.

Wij komen bij u thuis, bekijken de betreffende ruimte(s) en bespreken samen met u uw wensen. In een vervolgafspraak ontvangt u van ons een moodboard met indeling/plattegrond. De door ons geadviseerde materialen zoals raamdecoratie, mogelijkheden voor de vloer, kleuren, behang etc. nemen wij mee en zullen uitgebreid worden besproken. Voor u is het dan alleen nog maar een kwestie van uitvoeren. Het is ook mogelijk dat wij u begeleiden in de uitvoering van het interieurplan.

Wij komen altijd graag even kijken naar het eindresultaat als de woning/ruimte klaar. Ook kunnen we dan evt. nog wat aanvullingen en tips geven zodat het plaatje helemaal compleet is.

Om u een kostenindicatie te geven:
Een interieuradvies zoals hierboven aangegeven, voor een ruimte van ca. 60 m2 bedraagt € 270,-- incl btw (*). 

U kunt ook kiezen voor een advies van 2 uur op locatie. De kosten hiervoor bedragen € 115,-- incl. btw (*).

Voor de aanschaf van de meubels en accessoires kunt u zelf uw budget aangeven en wij gaan voor u op zoek. Door een ruim netwerk is het voor ons mogelijk om van uw interieur een stijlvol en Mooi Interieur
te maken. De uren worden vooraf besproken waardoor het kostenplaatje duidelijk is. Het is ook mogelijk dat wij samen met u op zoek gaan naar de meubels.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.
Het is voor u van belang dat het gevoel goed is.

*Buiten een straal van 20 km wordt er €0,42 p/km in rekening gebracht.